Nintendo Wii Satışlarında Büyük Düşüş Var

23.11.2010 10:52 Alkan Adakaner


 
    Şu an konsol piyasasının açık ara lideri olan Nintendo Wii, bugüne kadar 75 milyondan fazla satmayı başardı. Sanırım kimse konsolun bu kadar farkla konsol savaşlarını önde götürmesini beklemiyordu.
 
    Yukarıdaki tabloda da gördüğünüz gibi 2007, 2008 ve 2009 yıllarında oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Wii, 2010 yılında bu performansından uzak gibi görünüyor. Ekim ayının da dahil olduğu 10 aylık periyotta konsolun satışları önceki yıllara göre daha düşük.
 
    Tatil sezonunu kapsayan Kasım ve Aralık aylarında bu tablonun değişmesi çok da kolay olmayacaktır. Teknolojisi artık çok eskimesi ve rakiplerinin de harekete duyarlı kontrol cihazları piyasasına girmesi Wii'yi eskisi kadar çekici kılmıyor olsa gerek.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 4 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler