Nintendo: Yeni Konsolumuz Hakkında Konuşursak Rakiplerimiz Fikirlerimizi Alabilir

27.06.2015 02:18 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Nintendo yeni bir ev konsolu (yani 3DS gibi el konsolu olmayan) üzerinde çalışıyor. Nintendo, şimdiye kadar hakkında neredeyse hiçbir bilgiye sahip olmadığımız bu konsol hakkında neden bu kadar sessiz kaldıklarını açıkladı.
 
       Nintendo'nun başkanı Satoru Iwata geçtiğimiz saatlerde düzenlenen hissedarlar toplantısında "NX hakkında konuşamayız. Eğer konuşursak rakiplerimiz fikirlerimizi alabilir ve müşterilerimizi şaşırtamayız. Bu şirket ve hissedarlar için faydalı bir şey olmaz." sözlerine yer verdi.
 
       Daha sonra Iwata, NX'in sıfırdan geliştirilen bir konsol olduğunu, NX geliştirilirken 3DS ve Wii için oyunlar geliştirmeye devam edeceklerini ve Wii U sahibi oyuncuları memnun etmeyi ön plana aldıklarını yineledi. Nintendo'nun yenilik açısından çok güvendiği bu NX kod adlı konsoldan sizlerin beklentisi neler? Bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler