Nintendo ile 3 Boyuta, İstinye Park'ta Geçin

Nintendo ile 3 Boyuta, İstinye Park'ta Geçin
28.02.2011 13:04 Ersin Kılıç


     Nintendo’nun gözlüksüz 3D oyun oynama imkanı sunan ve merakla beklenen el konsolu Nintendo 3DS, 25 Mart 2011’de Türkiye’de Avrupa ile aynı anda satışa çıkıyor. Nintendo, ürün satışa çıkmadan önce Nintendo 3DS ve oyunlarını denemek isteyenleri İstinye Park’a davet ediyor.

    9 Mart 2011 tarihinde İstinye Park’ta kurulacak etkinlik alanında Nintendo’nun devrim yaratan yeni el konsolu 3DS’ler yer alacak. Katılımcılar, Nintendo’nun 3DS ile beraber taşınabilir olarak sunduğu gözlüksüz 3 boyut farkını, satışa çıkmadan önce deneyebilecek. Tüm gün sürecek etkinlikte, Nintendo 3DS alanını ziyaret edenler, gözlüksüz 3 boyut teknolojisini birebir tecrübe etme fırsatını yakalayacak. Bu benzersiz teknoloji, hiçbir gözlüğe ihtiyaç duyulmadan 3 boyut keyfini yaşamanızı sağlıyor. Ayrıca bu el konsolunu ve oyunlarını deneyenler sürpriz hediyeler kazanma şansını da yakalacak.

     Bütün ziyaretçilere açık olan etkinlikte konsolun hem çıkış oyunları hem de önümüzdeki dönemde çıkacak olan bir çok oyunun demoları yer alacak.

     Gözlüksüz 3D oyun oynama zevkini tatmak ve Nintendo 3DS’in devrimsel özelliklerini kendi gözleriniz ile görmek için 9 Mart’ta İstinye Park’taki etkinliği kaçırmayın!
 
Not: Etkinlik herkese açıktır ve 18 yaş altındaki oyun severlerde etkinliğe katılabilir.
 
                                                                                                           Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 40 Dk önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 1 Saat önce Squad Busters İnceleme (Video) 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler