Nintendo ve Niantic Tarayıcı Tabanlı Yeni Pikmin AR Oyunu Yayınladı

05.09.2023 14:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo ve Niantic ekipleri hayranların ilgisini çekeceği Pikmin Finder adında basit bir tarayıcı tabanlı AR (arttırılmış gerçekçik) oyunu yayınladı. Kamera donanımlı cep telefonları ve tabletler için mevcut olan ücretsiz oyun, oyunculara Pikmin'leri sunuyor. Pikmin'leri bu kapsamda evinizde veya çevrenizde bulabiliyorsunuz. 
 
Oyuncular gün içerisinde farklı pikminler bulabiliyor
 
 
 
Pikmin Finder oyununda günün saatine bağlı olarak oyuncular farklı Pikmin türlerini bulabiliyor. Bitki benzeri bu canlılar bir kez bulunduklarında parmağınızla yaptığınız hamle ile toplanabiliyor. Ayrıca yakınlarda bulunan farklı 'hazineleri' keşfedebiliyor ve elde edebiliyorsunuz.
 
Nintendo Life tarafından belirtilene göre Pikmin Finder, Seattle'daki Nintendo Live ile aynı zamana denk gelecek şekilde piyasaya sürüldü ve bu oyun etkinliğe katılanlara yönelikti. Ancak şu anda herkes erişebiliyor.
 
Oyuna kamera destekli bir cihazdan aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
- Pikmin Finder
 
Diğer taraftan Pikmin 4, Temmuz ayında Switch için piyasaya sürüldü ve oyunun şu anda Nintendo eShop'ta bir demosu mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pikmin 4 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler