Nintendo'nun HD Konsolundan İlginç Bilgiler

16.04.2011 08:42 Alkan Adakaner


 
     Nintendo'nun 2012 yılında çıkacağı söylenen HD konsolu ile ilgili ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce Xbox 360 ve Playstation 3'ten biraz daha güçlü olacağı söylenen cihazın kontrolcüsü ile ilgili bilgiler IGN'den geldi. Üstelik siteye göre bu bilgiler "onaylandı"
 
     Buna göre kontrolcüde d-pad, trigger'lar ve 2 analog stick olacak. Ayrıca konsolun joy pad'indeki 6-inch'lik ekran sayesinde HD konsolumuzdaki oyunların tamamını joy pad'e yükleyip oynayabileceğiz. IGN bu ekranın minyatür bir televizyon gibi olduğunu söylüyor.
 
     Bunların yanı sıra konsolun kod adının "Project Cafe" olduğu da yayınlanan bilgiler arasında yer alıyor. Muhtemelen E3 fuarında duyurulacak olan yeni nesil konsol (Tokyo Game Show'da da duyurulabilir) hakkında Nintendo'nun resmi açıklamasını beklemek en iyisi, çünkü Nintendo tarafından açıklanmamış her bilgi şu an için söylenti niteliğinde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler