Nintendo'nun Şu An için Geliştirdiği Tüm Mobil Oyunlar Ücretsiz Olacak

11.11.2015 16:34 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Nintendo, DeNA ile birlikte mobil platformlara adım atıyor. İki firmanın ortaklaşa duyurduğu ilk mobil oyun Miitomo, geçtiğimiz haftalarda duyurulmuş ancak oyuncuları çok da heyecanlandırmamıştı. DeNA'nın düzenlediği bir basın toplantısında firmaların çıkaracağı oyunlar hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.
 
       DeNA'nın CEO'su Isao Moriyasu, şu an geliştirilmekte olan tüm oyunların tıpkı Miitomo gibi ücretsiz olarak oyunculara sunulacağını dile getirdi. Firmalar gelirlerini tahmin edebileceğiniz gibi oyun içi ödemelerden alacak. Nintendo ve DeNA'nın şu an geliştirmekte olduğu kaç oyununun olduğu henüz bilinmiyor.
 
       Nintendo'nun ilk mobil oyununun 2016'nın Mart ayında çıkış yapacağını ve firmanın toplamda 4 farklı mobil oyun yayınlayacağını hatırlatalım. Konu hakkında daha fazla detay geldikçe sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Miitomo Platformlar: Mobil Geliştirici: Dena Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler