Nintendo'nun İlk Mobil Oyunu Mart Ayında Geliyor

04.02.2016 14:26 Alkan Adakaner

 
    Nintendo her ne kadar "batsak da akıllı telefonlara oyun çıkarmayız" demiş olsa da sonunda oyun dünyasının gidişatını gördü ve akıllı telefonlar için de farklı türde oyunlar yapacağını duyurdu. Şimdi firmanın ilk mobil oyununun-uygulamasının çıkmasına da kısa bir süre kaldı.

    Firmanın Miitomo adlı oyunu Mart ayında ilk olarak Japonya'da yayınlanacak. Aslında karşımızda gerçek anlamda bir oyun bulunmuyor. Miitomo daha önce Mii avatarlarıyla kendi karakterimizi yaratıp arkadaşlarımızda etkileşime girdiğimiz bir uygulama diyebiliriz.

    Miitomo'da fotoğraf paylaşımının da bulunacağı açıklanırken bu fotoğrafları sınırlı olarak düzenleyebileceğimiz de belirtiliyor. Bu oyun Tomodachi Life adlı popüler oyuna benzeyen bir yapıda olacak gibi görünüyor.
 
    Bu oyunun ardından Nintendo, DeNA adlı mobil oyun geliştirme şirketiyle birlikte 2017 yılının Mart ayına kadar 5 oyun daha piyasaya çıkaracak. Miitomo'dan sonraki oyunun klasik anlamda bir oyun olacağı ve popüler Nintendo karakterlerinden birisine sahip olacağını da vurgulayalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Miitomo Platformlar: Mobil Geliştirici: Dena Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler