Nintendo'nun Switch Satışlarında Yüzde 10'luk Bir Düşüş Beklediği Bildirildi

01.05.2022 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Nikkei Asia, Nintendo Switch satışları hakkında yeni bir rapor yayınladı. Bu rapora göre Nintendo'nun mevcut mali yılda, 20 milyon Switch konsolu satmayı beklediği bildiriliyor. 
 
20 milyon satış rakamı, 2021 mali yılına kıyasla yüzde 10'luk bir düşüşün göstergesi. Bunun yanı sıra 28,83 milyon Switch konsolunun satıldığı 2020 mali yılına göre ise yüzde 30'luk bir düşüş. 
 
Switch konsollarının mevcut yıldaki düşük satışların nedeni ise devam eden yarı iletken kıtlığından ve lojistik kesintilerden kaynaklandığı belirtiliyor. 
 
Nintendo, 31 Mart 2022'de sona eren bir sonraki çeyrek kazanç raporunu 10 Mayıs'ta yayınlayacak. Düşük donanım satışlarını telafi etmek için Nintendo, daha fazla oyun satmak istiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 13 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler