Nintendo'nun Yeni Platformu 2016'da Duyurulacak

17.03.2015 12:19 Alkan Adakaner

    Nintendo akıllı telefonlar için DeNA adlı şirketle anlaştığını ve mobil oyunlar geliştireceğini açıklamıştı. Bununla birlikte firmanın yeni bir cihazının da yolda olduğu açıklandı. Şu an "NX" kod adıyla anılan bu yeni donanımın bir konsol mu, yoksa akıllı telefon mu olacağı bilinmiyor. Belki de bambaşka bir şeydir.
 
    NX ile birlikte firmanın yeni üyelik sistemi de duyurulacak. Bu sistem Wii U, 3DS, PC, mobil platformlar ve özellikle NX'te önemli bir rol oynayacakmış; hatta bu sistemin NX'in bel kemiğini oluşturacağı söyleniyor.
 
    Nintendo'nun klasik üyelik sisteminin aksine bu yeni sistemi bütün cihazlarda ortak olarak kullanılabilecek bir hesap olarak görebiliriz. Zaten Nintendo'nun hedefi bütün platformlarını tek bir çatı altında toplamak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler