No Man's Sky'ın Ertelendi Söylentileri Doğru Çıktı

28.05.2016 09:46 Gazali Çetinkaya

 
   Hatırlarsanız 2 gün önce Kotaku ve GameStop tarafından oyunun erteleneceğine dair bir haber yapmıştık ve maalesef gerçekten de oyun ertelendi.
 
   PlayStation Blog üzerinden oyuncuları bilgilendiren Hello Games'in kurucusu Sean Murray, No Man's Sky'ı istediğimiz standartlara getirmemiz için kısa bir süreye daha ihtiyaçları olduğunu söyleyerek oyuna küçük bir erteleme getirdiklerini açıkladı. 
 
   Yeni çıkış tarihine göre bize milyonlarca gezegen sunacağını iddia eden açık dünya oyunu Kuzey Amerika'da 9 Ağustos, Avrupa'da 10 Ağustos ve Birleşik Krallık için ise 12 Ağustos tarihinde çıkış yapacak. Oyunun önceden belirlenen çıkış tarihi ise 21 Hazirandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler