No Man's Sky'ın Menüleri ve Yetenek Ağacı Aynı Destiny

23.07.2016 09:16 Gazali Çetinkaya

   Hello Games tarafından geliştirilen No Man's Sky'ın çıkışına az kaldı ve ekip oyundaki özelliklerin tanıtıldığı videolar paylaşmaya devam ediyor. Oyundaki ticaret ve kaynakların tanıtıldığı son videoda ise oyunun menülerinde ve yetenek ağacında başka bir oyunla benzerlik bulundu.
 
   Sizinde aşağıda görebileceğiniz gibi imleç tabanlı menü Destiny'de kullanılan menüyle epey bir benzerlik gösteriyor. Aşağıdan karşılaştırmak için birkaç görsele ulaşabilirsiniz.
 
No Man's Sky 
 
 
 
Destiny
 
 
   Geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanıp gold statüsüne geçen No Man's Sky 10 Ağustos tarihinde PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Bahsi geçen videoya buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler