No Man's Sky'ın Origins Güncellemesi Yeni Gezegenler ve Daha Fazla Çeşitlilik Getiriyor

23.09.2020 16:47 Gazali Çetinkaya

 
Hello Games, açık dünya uzay keşif oyunu No Man's Sky'ın yeni güncellemesi Origins'i bugün yayınladı.

Güncelleme oyunun şimdiye kadar aldığı en büyük güncellemelerden biri ve milyonlarca yeni gezegen, birden fazla yıldız sistemi, daha fazla çeşitlilik ve yeni hava koşulları sistemi getiriyor.
 
Hello Games'in dediğine göre her bir gezegendeki çeşitlilik yaklaşık iki katına çıktı. Galaksiyi keşfederken yeni türlerde bitkiler ile hayvanlar ve yeni gezegenler ile gezegen türleri göreceksiniz.

Hava koşulları daha gerçekli olacak şekilde yenilendi. Artık toksik fırtına ve asit yağmuru gibi olaylar aynı anda gezegenin tamamında gerçekleşmiyor, gezegenin etrafında bölgesel olarak ilerliyor.

Güncelleme bunların yanı sıra yeni kullanıcı arayüzü ve menüler, yeni manzaralar, yeni uzaylı fauna, volkanlar, devasa kum kurdu ve daha fazlasını içeriyor.

Tüm detaylara nomanssky.com/origins-update adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler