No Man's Sky'ın İlk Büyük Güncellemesi Yayınlandı

28.11.2016 01:07 Gazali Çetinkaya

 
   Hello Games, uzun süren bir sessizliğin ardından geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile oyuna yeni bir güncelleme geleceğini duyurmuştu. Foundation adıyla duyurulan bu güncelleme PlayStation 4 ve PC platformları için yayınlandı.
 
   Normal, Yaratıcı, Hayatta Kalma oyun modlarının eklenmesi dışında güncellemede oldukça fazla yeni özellik ve iyileştirme bulunuyor. Tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Ek olarak Hello Games güncelleme için bir video da paylaştı. Ona da aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Hello Games'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında dediğine göre bu güncelleme oyunun en büyük güncellemesi değil ancak bir şeyin başlangıcı ve uzun bir yolculuğun da ilk adımı.
 
   No Man's Sky, Ağustos 2016'da PlayStation 4 ve PC için çıkış yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler