Nolan North, Uncharted Filminde Drake'i Oynaması İçin Chris Pine'ı İstediğini Söyledi

08.07.2020 13:12 Özgür Eroğlu

 
PlayStation'ın ve genel olarak oyun dünyasının en popüler oyun serilerinden olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi bir filmi geliyor. Film daha yapım aşamasına başlayamadan bile birçok sorunla karşılaştı, ancak tek sorun çıkmayan yer ana karakteri canlandıracak oyuncu oldu.
 
Uncharted serisinin ana karakteri olan Nathan Drake'i oyunlarda Nolan North seslendirdi. Ancak filmde Drake'i Spider-Man'den tanınan Tom Holland canlandıracak. Seslendirmen Nolan North ise bu rol için Chris Pine'ı daha uygun gördüğünü söyledi.
 
Nolan North ayrıca filmin, direkt olarak oyunun uyarlaması olursa kötü olabileceğini ve bu yüzden direkt bir uyarlama olmayacağını umduğunu söyledi. 
 
Uncharted filminin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler