Norman Reedus, Kojima & Del Toro İkilisinin Yeniden Bir Araya Gelmesini İstiyor

15.11.2015 17:44 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının son yıllarda en çok beklentiye girdiği oyunlardan birisi Silent Hills olmuştu. Fakat daha sonra olan olayların ardından arkasında Hideo Kojima ve Guillermo del Toro'nun bulunduğu proje iptal edilmişti. Projenin aktörlerinden Norman Reedus, konuyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Norman Reedus, "Olanlardan dolayı gerçekten ben de hayal kırıklığına uğradım. Ama ben inanmaya devam ediyorum. Bir gün üçümüz yeni bir projede tekrardan bir araya geleceğimize inanıyorum." sözlerini söyledi. 
 
    Hideo Kojima ve Guillermo del Toro'yu deha olarak tanımlayan The Walking Dead aktörü Reedus, "Proje sırasında bile üzerinden geçilen ve bir kenara atılan harika fikirleri vardı. Böyle şeyler olduğu sürece gelecekte tekrar araya gelmememiz için bir neden göremiyorum." sözlerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler