Norman Reedus, Walking Dead'in Son Sezonunda Dönmesi İçin Andrew Lincoln'ü İkna Etmeye Çalışmış

03.10.2020 13:06 Özgür Eroğlu

 
İlk bölümü 2010 yılında yayınlanan The Walking Dead'in yıldızlarından Norman Reedus, dizinin eski başrollerinden Andrew Lincoln'ü diziye dönmesi için ikna etmeye çalışmış. 
 
Bildiğiniz üzere dizinin uzunca bir süre başrolü olan Andrew Lincoln, geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrıldı ve kendisi için ayrıca bir film planlanıyor. The Walking Dead dizisi de 11. sezonu ile yayın hayatına veda edecek. 
 
Norman Reedus ise geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, hala Andrew Lincoln ile arkadaş olduğunu ve dizinin son sezonunda dönmesi için Andrew Lincoln'ü ikna etmeye çalıştığını açıkladı. Kendisi net bir cevap vermemiş. 
 
The Walking Dead şu anda 10. sezonunda, önümüzdeki yıl yayınlanacak olan 11. sezon ile yayın hayatına veda edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler