Notch'un Yeni Oyunu 0x10c'den İlk Ekran Görüntüsü

Tüm diğer oyuncularla sınırsız bir evrende oynamak zevkli olurdu.
11.04.2012 12:21 Gökhan Yılmaz

 
     Minecraft ile devasa bir oyuncu kitlesine erişen Mojang, Scrolls'dan sonra yeni bir oyun geliştirdiğini duyurmuştu ve bunun uzay simülasyonu olacağını açıklamıştı. 0x10c (10 üzeri c) olarak adlandırılan yeni oyunun ilk ekran görüntüsü Notch tarafından Twitter'dan paylaşıldı.
 
     0x10c, uzay yarışının hiç sonlanmadığı ve evrenin sürekli araştırıldığı alternatif bir evrende geçiyor. Bir grup insan kriyojelik uykusundan uyandıktan sonra (Dondurularak uyutma) 281.474.976.712.644 yılında olduklarını görür ve medeniyetin kaybolduğunu fark ederler.
 
     Ekran görüntüsü için el feneri ışığında gemi tamir eden madenciler tanımı yapıldı. Karakterlerin dev piksellerden değil de bu sefer daha esnek hatlarla oluşturulduğu ilk dikkat çeken değişiklik oluyor. Bakalım 0x10c'nin dünyası nasıl olacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
0x10c Platformlar: PC Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler