Now You See Me 3 Geliştirme Aşamasında

29.04.2020 13:27 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2013 yılında yayınlanan ve gayet olumlu yorumlar alan Now You See Me serisinin üçüncü filminin geliştirme aşamasında olduğu açıklandı. Serinin ilk filmi gayet olumlu yorumlar alsa da 2016 yılında yayınlanan film ile biraz tepki çekmişti.
 
Şimdi ise Lionsgate, serinin üçüncü filminin geliştirildiğini açıkladı. Açıklamaya göre filmin senaryosu; Top Gun: Maverick ve American Hustle gibi filmlerin senaristi olan Eric Warren Singer'a ait. Film ile ilgili başka bir detay ne yazık ki bilinmiyor.
 
Serinin üçüncü filminde oyun kadrosunda kimlerin olacağı bilinmiyor. Serinin ilk iki filmde de başrol oyuncuları şu şekildeydi: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan ve Morgan Freeman.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler