Nvidia'ya Göre GTA V Sonbaharda PC'ye Geliyor!

Nvidia yanlışlıkla mı GTA V dedi?
13.08.2013 12:39 Gökhan Yılmaz

  
     Nvidia'nin geçtiğimiz hafta yapmış olduğu mali yıl açıklamalarından sonra VideoGamer'ın haberine göre Grand Theft Auto V'in bu sonbahar aylarında PC için çıkacağı söylenmiş. Nvidia üst düzey yöneticisi Chris Evenden'ın açıklamaları şu şekilde:
 
      "Tabletlerin giriş seviyesi laptoplara yetişmesiyle oluşan baskı PC pazarını etkiliyor. Oyun makinaları ve iş istasyonları gibi PC'lerin satışları artmaya devam ediyor. Buradaki ayrılık kullanıcıların farklı farklı amaçlar doğrultusunda PC kullandığını ortaya koyuyor. Yine de pek çok kullanıcı PC'leri genel bir ihtiyaç olarak görüyor ve internet, email, sosyal medya ve video gibi işler için kullanıyor.
 
     Fakat bunların çoğu tabletlerle kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Sözün özü; asıl oyuncular bu yıl sonunda gelecek Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV ve Grand Theft Auto V gibi hit oyunlar için sistemlerinde yoğun bir hazırlık yapıyor."
 
     GTA V'in PC sürümü henüz Rockstar Games tarafından açıklanmadı ve hala söylenti olarak devam etmekte. PC versiyonunun olacağına dair ipuçları bulunsa da resmi ağızdan duyurulmadı. Nvidia'nın yapmış olduğu açıklama için ise henüz bir yorum gelmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 102 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 6 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler