OXM'den Deus Ex: HR'ye Tam Puan! + Yeni Video

Sosyal kabiliyetiniz arttıkça karşınıza çıkan npc'lerin karakteristik özelliklerini görebilecek ve buna göre diyalogları belirleyeceksiniz.
30.07.2011 15:22 Levent Polater

 
    Az önce Resmi Playstation Dergisi Square Enix'in yeni oyununa 10 üzerinden 8 vermişti. Peki Resmi Xbox Dergisi kaç verdi dersiniz? Alın size içinden zor çıkılır bir çelişki. OXM, Deus Ex: Human Revolution'a 10 üzerinden 10 vererek oyunu "Kusursuz" kategorisine koydu.
 
     26 Ağustos'ta raflardaki yerini alacak olan Deus Ex: Human Revolution için böylelikle ilk 3 inceleme skorları şu hâli aldı:
 
PC Gamer: %94
OPM: 8/10
OXM: 10/10
 
    OXM, oyunun görselliğini, kontrol ve oynanış yapısını ve karakterlerini baz alarak oyunun her yönüyle kusursuz bir yapım olduğunun altını çizmiş. Deus Ex: Human Revolution daha önce de söylediğimiz gibi bomba gibi geliyor gibi görünüyor, Eidos Montreal gerçekten bize bir başyapıt getiriyor olabilir mi?
 
    Bu konuyu ardımızda bırakırsak Deus Ex: Human Revolution'ın temel oynanış dinamikleri arasında bulunan Sosyal ve Hacking için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Aşağıdan bu videoya göz atabilirsiniz.
 
    Bildiğiniz gibi Deus Ex: Human Revolution dünyasında hayatta kalmak ve ilerleme kaydetmek için bir çok seçeneğiniz var. Bunlardan ikisi de Sosyal yönünüz ve hack kabiliyetiniz.
 
    Sosyal yönüyle Deus Ex'te karşınıza çıkacak karakterleri ikna ederek kendinize yeni yollar çizebilir veya yan görevler kazanabilirsiniz. Kimi zamanlarda düşmanlarınızı kan dökmeden ikna etme kabiliyetini bile kazanacaksınız. Olayın 'Hack' boyutunda ise Deus Ex kimliğinden alışık olduğumuz oynanış ortaya çıkıyor. Hack kabiliyetinizi arttırdığınızda kendinize kilitli kapıları açabilir, gizli nesnelerin kasasını kırabilir veya düşman taret ve robotlarını kendi lehinize çevirebilirsiniz. İşte tüm bu ayrıntıları anlatan Deus Ex videosu karşınızda:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler