Observer Switch için 7 Şubat'ta Çıkacak

01.02.2019 21:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Aspyr Media ve gelistirici Bloober Team, psikolojik korku oyunu Observer Switch versiyonunun 7 Şubat'ta $29.99 / €29.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu.

Observer Ağustos 2017'de PlyStation 4, Xbox One, PC ve Mac için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Korkuların ele geçirilse ne yapardın?
 
Yıl 2084. Sen, Observer olarak tanınan Daniel Lazarski'sin. Elit bir beyin dedektifisin ve amacı şüphelilerin beynine girip zihinlerini ele geçirmek olan kurumsal bir polis biriminde görevlisin. Büyük Chiron Kuruluşunda üst düzey mühendis olan kayıp oğlundan gizemli bir mesaj alınca Krakow'un köhne C Sınıf kenar mahhallelerine doğru araştırma için yola koyulursun. İpuçları bulmak için suçluların ve kurbanların zihinlerine girerken onların en karanlık korkularını açığa çıkarmak zorundasındır. Gerçeği açığa çıkarmak için ne kadar ileriye gidersin?
 
Layers of Fear'in yaratıcıları Bloober Team'den bir siber-punk korku oyunu olan >observer_olgun oyuncular için tasarlandı. Gördüklerin seni rahatsız edecek.
 
Switch versiyonundan kaydedilen oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler