Obsidian, Star Wars RPG'si Üzerinde Çalışıyor

Obsidian yetkililerine göre Star Wars dünyasında ele alınacak çok fazla olay ve dönem var
09.02.2013 11:20 Alkan Adakaner


      Star Wars: Knights of the Old Republic II'nin geliştiricisi Obsidian Entertainment yetkilileri yeni bir Star Wars RPG'si üzerinde çalıştıklarını ve şu an için senaryoyu oyunun evrenine göre şekillendirmekte olduklarını açıkladılar.
 
     Muhtemelen Episode III ve Episode IV'ün arasındaki bir zaman diliminde geçecek olan Obsidian'ın Star Wars oyunu hakkında resmi açıklamanın ise Disney ile Lucas Arts arasındaki anlaşmanın ardından şirketler arasındaki durumun netleşmesinden sonra yapılacak gibi görünüyor.
 
    Obsidian'ın RPG konusunda oldukça deneyimli bir firma olduğunu da belirtmek gerek. Kotor II'nin yanı sıra Fallout: New Vegas'ı da bu stüdyo geliştirmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Krome Studios Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler