Obsidian da Wasteland 2 Projesine Katılacak

İlk Wasteland oyunu 1988 yılında piyasaya çıkmıştı
31.03.2012 09:06 Alkan Adakaner


     Brian Fargo'nun başında bulunduğu inXile Entertainment'in Wasteland 2 için başlattığı bağış kampanyası bütün hızıyla devam ediyor. Şu an 17 günü kalan proje için 1.76 milyon dolar bağış toplandı. Eğer proje 2.1 milyon dolara ulaşırsa Wasteland 2 için çalışmalara başlanacak. 
 
     Brian Fargo bu süreçte eski ekip arkaşdaşlarıyla da iletişime geçmeye başladı bile. Fargo, RPG konusunda oldukça deneyimli bir firma olan Obsidian Entertainment'la Wasteland 2 için anlaştı. Eğer proje başlarsa Obsidian da geliştirme sürecinde rol alacak.
 
      Daha önce Obsidian'daki arkadaşlarıyla Fallout 1-2, Icewind Dale ve Planescape: Torment gibi RPG dünyasının en büyük oyunlarından bazılarını geliştiren bu kişiler Wasteland 2'de de tecrübelerini konuşturabilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler