Ocarina of Time 1 Milyondan Fazla Sattı

Ocarina of Time'ın 3DS sürümü de oldukça yüksek puanlar almayı başarmıştı
29.07.2011 19:12 Alkan Adakaner


    3DS'in satışları pek iyi gitmiyor. Zaten bu nedenle Nintendo da gözlüksüz 3D imkanı sunan konsolunun fiyatını 250 dolardan 170 dolara düşürdü. Bu konsolun satmamasındaki en büyük neden ise oyun sayısının azlığı ve 1. parti oyunların yok denecek kadar az olmasıydı.
 
   Eğer Nintendo yeterince 1. parti oyun desteği verseydi işler çok farklı olabilirdi. Bunun en büyük kanıtı da The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D oldu. 17 Haziran'da Avrupa'da piyasaya çıkan bu oyun dünya çapında 1.08 milyon adet sattı ve cihazın 1 milyon rakamını geçen ilk oyunu oldu.
 
    Daha önce Super Street Fighter 4 3D ve Nintendogs + Cats ise dünya çapında 1 milyon adetten fazla dağıtılmışlardı. Yine de dağıtım rakamları ile satış rakamlarını ayrı ayrı ele almakta yarar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler