Ocarina of Time'ın Yeni Görüntüleri + Çıkış Tarihi

Bir sapan, bir kılıç, bir de kalkan alacaktım
04.03.2011 11:30 Alkan Adakaner


      Nintendo 64'ün ve tüm zamanların en iyi oyunlarından The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın Amerika çıkış tarihinin 7 Haziran olduğu açıkladı. Oyun muhtemelen Avrupa'ya da benzer tarihlerde gelecektir.
 
       Bunun yanı sıra oyunun yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Daha önceki görüntülerde olduğu gibi bu görüntülerde de grafiklerin N64 sürümüne göre gelişme kaydettiğine tanık oluyoruz.
 
      Nintendo'nun 3DS için çıkaracağı yeniden yapımlar da büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Özellikle Ocarina of Time'ı 3D olarak oynamak isteyen çok sayıda oyuncu var.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 4 Saat önce Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 5 Saat önce God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 7 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 7 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler