Ocean City İsimli Türk Oyununa Yardım Kampanyası

Deniz, kum, güneş ve araçlar.
12.06.2012 17:46 Gökhan Yılmaz

 
     Onur Uça tarafından geliştirilen Ocean City isimli Unreal Engine 3 projesi için kampanya başlatıldı. Kickstarter'ın popüler olması, henüz yapım aşamasında olan oyunlardan bir tanesini daha görmemize ve yardımda bulunabilmemize olanak sağlıyor.
 
     Ocean City, Unreal Engine 3 için oyun yapımcılarına sunulan Unreal Development Kit ile geliştiriliyor. Sürüş keyfimiz için hazırlanmış genişçe bir şehir, bir metro sistemi, iki kara parçasını birleştiren bir köprü ve irili ufaklı göller gibi pek çok farklı yapı oyunun dünyasında yer alıyor. Oyunda seçebileceğimiz spor otomobille veya bir off-road jiple çevreyi keşfe çıkabileceğiz.
 
     Oyun için başlatılan yardım kampanyası 10, 50 ve 100$'lık bağışlara izin veriyor ve bunları seçtiğinizde sizlere sunulanlar şu şekilde:
 
 10$ - Ocean City bittiğinde oyunun dijital bir kopyasına sahip olacaksınız.
 50$ - Beta testlere katılma izni ile birlikte oyunun geliştirilmesine yardımcı olabileceksiniz.
 100$ - Oyundaki billboard'lardan birinde istediğiniz bir resim yer alacak.
 
     Kickstarter dışında farklı bir yardım sitesi kullanan oyunun ilgili ilanına buradan ulaşabilir ve tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=5034]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ocean City Racing Platformlar: PC Geliştirici: Onur Uça Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler