Oceanhorn, Nintendo Konsoluna Geliyor

15.10.2016 10:18 Gazali Çetinkaya

   Zelda benzeri yapısıyla dikkat çeken macera oyunu Oceanhorn'un PlayStation 4 ve Xbox One çıkışından sonra dağıtıcı firma FDG Entertainment, oyunun yeni bir platforma daha geleceğini duyurdu ve tüm platformlar üzerindeki satış rakamını açıkladı.
 
   FDG Entertainment oyunun Android ve Nintendo konsoluna geleceğini duyurdu. Hangi Nintendo konsolu olacağı ise açıklanmış değil. Sadece "a Nintendo console."  şeklinde belirtilmiş. 
 
   Yapılan bir diğer açıklamaya göre de oyun tüm platformlar üzerinde 1 milyon adet satış yapmayı başarmış. Oyun PlayStation 4 ve Xbox One'ın öncesinde PC, Mac ve iOS için çıkmıştı.
 
   Geçtiğimiz ay yaptıkları duyuruda PS Vita için de geleceğini belirten ekip yeni platformlar için bir çıkış tarihi vermedi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler