Octopath Traveler: Champions of the Continent Akıllı Telefonlar için Duyuruldu

08.03.2019 12:29 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Octopath Traveler: Champions of the Continent'ı iOS ve Android cihazlar için duyurdu. 2019'da Japonya'da çıkış yapacak, Batı çıkışı hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Oynaması ücretsiz tek oyunculu rol yapma oyunu Octopath Traveler: Champions of the Continent, Orsterra dünyasında, Temmuz 2018'de Nintendo Switch'e özel olarak çıkış yapan Octopath Traveler'ın birkaç yıl öncesindeki olayları konu alacak.

Ön kayıt oyunun resmi websitesi üzerinde ulaşılabilir durumda. Square Enix, oyuncuların 12 Mart'ta erken bir demo sürümünü denemeleri için yakında başvuru almaya başlayacak.

Octopath Traveler resmi twitter hesabı yeni bir konsol oyunu bekleyenler için şöyle bir açıklama yaptı: "Konsolda yeni bir oyun bekleyen herkes için üzgünüz, yapım süreci biraz zaman alacak, bu sırada umarım akıllı telefon oyununun tadını çıkarırsınız."

Octopath Traveler: Champions of the Continent duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Octopath Traveler: Champions of the Continent Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler