Octopath Traveler: Champions of the Continent için Ön Kayıtlar Açıldı

17.06.2022 11:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Octopath Traveler: Champions of the Continent'in global sürümü için ön kayıtlar artık App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. 
 
Oynaması ücretsiz tek oyunculu rol yapma oyunu Octopath Traveler: Champions of the Continent, Orsterra dünyasında, Temmuz 2018'de Nintendo Switch ve Haziran 2019'da PC için çıkış yapan Octopath Traveler'ın birkaç yıl öncesindeki olayları konu alacak.
 
Orsterra dünyasında yeni bir hikaye ortaya çıkıyor! Mobil cihazlar için optimize edilmiş bu oyunda yüksek kaliteli grafiklerin, ilgi çekici dövüşlerin ve OCTOPATH TRAVELER'a benzer hikaye anlatımının keyfini çıkarın. 
 
Google play ve App store sayfası
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.square_enix.android_googleplay.octopathw
 
https://apps.apple.com/us/app/id1597675715?mt=8
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Octopath Traveler: Champions of the Continent Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler