Okami HD Duyuruldu!

20.06.2012 11:58 Ersin Kılıç


     Okami, Playstation 2'nin en özgün ve farklı oyunlarından birisiydi. Kepenklerini kapatan Clover Studios tarafından yapılan oyun, çıktığı dönemde birçok site ve dergiden ödüller ile ayrılmış ve çıktığı yıla damgasını vuran oyunlardan birisi olmuştu. İşte bu denli başarılı olan Okami, son dönemin modasına uyuyor ve HD grafikleri ile bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Amaterasu'yu kontrol edeceğimiz oyunun yenilenen grafikleri dışında en büyük artılarından birisi de Move desteği olacak. Capcom firması oyunun oynanış dinamiklerini de göz önüne alarak Move desteğini oyuna eklemiş.
 
     Oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosuna baktığımızda ise PS2 sürümü ile karşılaştırmalar görüyoruz. Burada 16:9 olan ve HD çözünürlüğe kavuşan grafikler dışında çok daha parlak bir renk paleti de dikkat çekiyor. Sonbahar aylarında çıkacak olan oyunun bu ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Okami HD Platformlar: PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler