Ölü Gamertag'lar Diriltiliyor

Gamertag'ınızdan memnun değilseniz, yeni bir tane almak için doğru zaman çok yakın.
02.03.2011 00:26 Levent Polater

 
 
    Major Nelson, 'ölü' Gamertag'ların diriltilme işletimine başlandığını açıkladı. Bu şu anlama geliyor: Microsoft, yavaş ama emin adımlarla, daha önce kullanılmış ama şu anda geçersiz olan Gamertag'ları tekrardan kullanabilir duruma getirecek.
 
     Major Nelson, bu sürecin zaman alacağını ve istediğiniz Gamertag'ın ne zaman uygun duruma geleceğini söylemenin zor olduğunu belirtmiş. İlgilenenlerin, istedikleri Gamertag'ı sık sık kontrol etmeleri gerektiği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
    Böylece uzun zamandır istediğiniz Gamertag'a eninde sonunda ulaşabileceksiniz, tabii daha önce biri kapmamışsa. Microsoft'un kullanıcıları için daha uygun hizmet sunma anlayışını gerçekten takdir etmek gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler