Omen of Sorrow PC için Çıktı

20.06.2019 22:11 Gazali Çetinkaya

 
Kasım 2018'de PlayStation 4 için çıkış yapan korku temalı dövüş oyunu Omen of Sorrow bugün itibarıyla PC için çıktı. Epic Games Store'da 29,00 TL fiyattan satışta.
 
Çevrimiçi oynanış destekleyen demo sürümü ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz.
 
Omen of Sorrow PC versiyonu, PlayStation 4 ile cross-play destekliyor. PC versiyonu aynı zamanda yerel çoklu oyunculu ve Xinput tabanlı ve fight stick kontrolcüleri destekliyor.
 
Geliştirici AOne Games, gelecek aylarda oyunun hem PC hem de PlayStation 4 versiyonu için ücretsiz güncellemeler yayınlayacak. Denge güncellemeleri, yeni karakterler ve dövüş alanları oyuna eklenecek.
 
AOne Games pazarlama yöneti·ci·si· Felipe Budinich: "Daha Epic Games Store kurulmadan, Epic Games tarafından ilk günden bu yana destekleniyoruz. Sosyal medyada bizim tanıtımımızı yaptılar, GDC etkinliğinde stant verdiler, fon sağladılar ve şimdi Omen of Sorrow'u bilinirliğine katkı sağlayacak platformlarında yayınlamaktan büyük heyecan duyuyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Omen of Sorrow Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: AOne Games Dağıtıcısı: AOne Games Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler