Omen of Sorrow PS5 ve Switch Konsollarına Geliyor

21.02.2022 19:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Eastasiasoft ve geliştirici AOne Games, korku temalı dövüş oyunu Omen of Sorrow'u PlayStation 5 ve Switch için yayınlayacağını duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı. Oyunun bu kapsamda yeni bir sürümü de yayınlanacak.
 
Oyunun yeni genişletilmiş sürümü, gözden geçirilmiş hikaye içeriğini ve yeni sonları içerecek. Yeni güncelleme, Eylül 2021'de yayınlanan Xbox One sürümünü de gelecek. Bu içerik, Xbox One sahiplerine ücretsiz olacak. Bunun yanı sıra oyun Steam'de de çıkış yapacak.
 
Omen of Sorrow klasiklerden ilham alan rekabetçi bir dövüş oyunu, sınıfının arcade mirasını geri getiriyor, yenilikçi özellikler ve mekaniklerle üst sınıfa taşıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Omen of Sorrow Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: AOne Games Dağıtıcısı: AOne Games Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler