Omoide Kakaete Ai ni Koi!!, Japonya'da 22 Şubat 2023'te PS4, Switch'e Geliyor

17.11.2022 14:17 Umut Tandoğan

Entergram, HOOK SOFT tarafından geliştirilen romantik görsel roman Omoide Kakaete Ai ni Koi'yi yayınlayacağını duyurdu. PlayStation 4 ve Switch için 22 Şubat 2023'te Japonya'da çıkış yapacak. Omoide Kakaete Ai ni Koi!! PC için ilk olarak 24 Eylül 2021'de Japonya'da piyasaya sürüldü.
 
Bahar, karşılaşmaların ve ayrılıkların mevsimi. Bahar tatili ve Sakawa Haruki 3. sınıfa gitmek üzere. Çocukluk arkadaşı grubu şunları içerir: Kuriyama Tomari, Tokorozawa Iku ve Sugou Chisato. Gruba 2 yeni kız katıldı: Yan kasabada yaşayan Harunohara Yuuna ve mahalleye yeni taşınan Nishitani Shizuru. İronik bir şekilde, bu 2 kızın katıldığı aynı zamanda, Haruki evden ve çocukluk arkadaşlarından uzaklaşmak zorunda kaldı.
 
Yıllar sonra baharda, Haruki'nin babası yurtdışında çalışmak üzere tayin edilir. Haruki, üniversite giriş sınavlarına odaklanmak için Japonya'da kalmaya karar verir ve sonunda bir akrabasına ait bir apartman dairesinde yaşar. Bu daire, çocukluk arkadaşlarından ayrıldığı aynı kasabadadır. Böylece Haruki ve çocukluk arkadaşlarının bir kez daha karşılaşmasına neden olur.
 
Haruki, kızların eskisi gibi onu gruba kabul etmeyeceklerinden endişeliydi ama uzun aralarına rağmen onu gördüklerine sevindiler ve sıcak bir şekilde karşıladılar. Ancak bu kızların büyüyerek güzel kadınlara dönüşmesi Haruki'nin mutlu olmaktan çok utanmasına neden olmuştur.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 6 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler