Ön Sipariş Ver, Haritaları Al

25.02.2010 11:56 Ersin Kılıç

 
     Capcom bugün yaptığı açıklama ile merakla beklenen oyunları Lost Planet 2'yi Gamestop'tan ön sipariş verileceği taktirde iki adet haritanın bedava olarak indirilebileceğini belirtti.
 
     Firma ayrıca daha önce gene Gamestop satışlarına özel olarak indirilebileceği açıklanan Resident Evil 5'ten Albert Wesker ve Magnum Revolver içeriklerine oyunu alan herkesin ulaşabileceğini belirtti.
 
     Oyunun bu iki haritasının isimleri ise Helix ve Back to the Island olarak açıklandı. Helix haritasında Nevec şirketinin su altındaki bir fabrikasında mücadele edecekken Back to the Island'ta ise savaş gemileri de bulunan bir ada parçasında savaşacağız.
 
     18 Mayısta raflardaki yerini alacak olan oyunun bu yeni harita resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 3 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 5 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler