One Piece: Pirate Warriors 4 için DLC Karakter Pass ve Dijital Ön Sipariş Bonusları Duyuruldu

21.01.2020 10:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Koei Tecmo, One Piece: Pirate Warriors 4'ü ön siparişe açtı ve Deluxe Edition içerikleri belli oldu.
 
Deluxe Edition, dokuz indirilebilir içerik karakterinin bulunacağı Character Pass içeriyor ve bonus olarak Charlotte Katakuri karakterine erken erişim imkanı sunuyor. Hangi karakterler olacağı henüz belli değil.

Hem Standard hem de Deluxe Edition için ön sipariş bonusları Dynasty Warriors temalı Trafalagar Law ve Boa Hancock kostümleri ve ayrıca Vinsmoke Brothers karakterinlerine erken erişim imkanı.
 
Ön sipariş fiyatları şu şekilde:

Steam Standard Edition -- 249,00 TL
Steam Deluxe Edition -- 379,00 TL
Xbox Store Standard Edition -- 299,00 TL
Xbox Store Deluxe Edition -- 429,00 TL 
 
One Piece: Pirate Warriors 4 Japonya'da 26 Mart'ta  PlayStation 4, Xbox One ve Switch için; Kuzey Amerika ve Avrupa'da 27 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece: Pirate Warriors 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler