One Piece Unlimited Cruise SP'den Yeni Bilgiler

Anime ve Mangası ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan One Piece'in oyunları da yeterince ilgi görüyor
17.01.2011 19:04 Alkan Adakaner

 
    Nintendo Wii için piyasaya çıkan One Piece Unlimited Cruise Bölüm 1 ve 2 şu an 3DS için yeni içeriklerle birlikte 3DS için One Piece Unlimited Cruise SP adıyla hazırlanıyor. Bu oyunun ilk videosu yayınlanmıştı, şimdi de ilk bilgilere ulaşıyoruz.
 
    Shonen Jump'taki bilgilere göre oyunun 3DS sürümü çok sayıda yeni içerik bulunduracak. Ayrıca  Emporio Ivankov ve Boa Hancock da yeni karakterler olarak oyunda bulunacak.
 
    Geliştirici Ganbarion oyunun Wii sürümündeki ayrıntıları 3DS'e uyarlamak için çaba gösteriyormuş. Balık tutma, hazine avcılığı ve orijinal karakterlerden Gabri 3DS sürümünde bulunacak. Ganbarion oyunun ek karakterler bulunan basit bir uyarlama olmayacağı sözünü veriyor. One Piece hayranları bu oyunu da kaçırmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece: Unlimited Cruise SP Platformlar: 3DS Geliştirici: Ganbarion Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler