Ono: Nintendo X Capcom Gerçek Değil

Hangisi döver?
07.02.2011 14:35 Alkan Adakaner

   
      Son dönemlerde farklı dövüş oyunlarının karakterlerinin ya da farklı firmalara ait karakterlerin bir araya geldiği oyunlarla karşılaşıyoruz. Capcom da bu oyunlar konusunda başı çeken firmalardan bir tanesi.
 
      Street Fighter X Tekken, Marvel vs Capcom 3, Tatsunoko ve Capcom gibi oyunları hazırlayan Capcom, oyun dünyasının en büyük firmalarından Nintendo ile de buna benzer bir anlaşma yapabilir mi. Mesela Nintendo X Capcom gibi bir oyun.
 
     Bir süre önce buna benzer haberler internette yayınlanmıştı ve Street Fighter 4'ün yönetmeni Yoshinori Ono'nun bu fikri enteresan bulduğu söylenmişti. Bu konuda açıklamalar yapan Ono, Nintendo ve Capcom karakterlerinin karşı karşıya geldiği bir dövüş oyununun "sadece ilginç bir fikir"den ibaret olduğu ve bu konuda hiç bir çalışma yapılmadığını söyledi.
 
     Bizce de Capcom dövüş oyunları konusunda bu kadar yoğunken böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değil. Capcom yoğun olmasa bile böyle bir fikir pek de çekici gelmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler