Önümüzdeki Birkaç Yıl Yeni Battlefield Oyunu Çıkmayacak

30.11.2016 16:23 Gazali Çetinkaya

 
 
   Star Wars Battlefront ve Battlefield Hardline'dan hemen bir yıl sonra Battlefield 1 ile karşımıza çıkan DICE ve EA yaptığı açıklama ile birlikte Battlefield serisinin geleceğine değindi.
 
   Londra'da gerçekleşen bir konferans sırasında EA CFO'su Blake Jorgensen yaptığı açıklamasında yakın bir zamanda yeni Battlefield oyununun gelmeyeceğini doğruladı.
 
"Birkaç yıl için başka Battlefield oyunumuz olmayacak. Bir sonraki oyun 2018 veya daha sonrası bir tarihe kadar gelmeyebilir."
 
   Blake Jorgensen ayrıca yeni Star Wars Battlefront oyununun ise 2017'de geleceğini bir kez daha onayladı. Daha önce yapılan açıklamada oyunun "şu andan itibaren bir yıl sonra" geleceği belirtilmişti. Yani Star Wars Battlefront 2, 2017 sonbaharda gelecek. Bunun dışında EA CFO'su tarafından Star Wars Battlefront 2'nin daha büyük ve daha heyecan verici olacağı da söylendi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 38 Sn önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 31 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler