Operation Raccon City'nin "Gold" Sürümü Gelebilir

23.04.2012 16:24 Erkut Köse


   Resident Evil serisinin aksiyon odaklı son yapımı olan Raccoon City için yeni bir sürümün gelebileceği ihtimali ortaya çıktı.
 
   Konu hakkında konuşan Capcom yardımcı yöneticisi Christian Svensson, "Asla gelmeyecek demiyorum, ancak gündemimizde şu an böyle bir proje yok." sözüyle yine de bir açık kapı bırakmış oldu.
 
   Eğer böyle bir sürüm gelecek olursa Resident Evil 5'de olduğu üzere tüm içerik paketlerini kapsayacak. Yani böyle bir Gold Edition'ın çıkarılması için öncelikle oyunun DLC paketlerinin ortaya çıkması beklenecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler