Other M'de Samus'un Donanımlarına İlk Bakış

14.08.2010 11:39 Levent Polater

 

    Gametrailers, Metroid: Other M için dün akşam söz verdiği gibi çok özel yeni bir trailer yayınladı. Bundan önceki trailer'larda Other M dünyasının ne kadar akıcı ve aksiyon dozu bol bir oynanışa sahip olacağını az çok anlamıştık. Her ne kadar Japonca olsa da senaryo arasahnelerinden hazırlanmış bir kaç trailer izleyerek kurgunun da oyunda ön planda işleneceğini de görmüştük. Geriye çok az bilinmeyen şey kaldı. Bunlardan biri Samus'un ne tarz silahlara ve donanımlara sahip olacağıydı ki yeni trailer bunların bir kısmını aydınlatıyor.
 
   Metroid oynayanların bileceği üzere oyunda her yeni alınan silah daha güçlü olmanızı sağladığı gibi bölümlerde ulaşamadığınız bazı yerlere de gidebilmenizi sağlıyor. Other M'in de aynı döngüye sahip olduğunu görüyoruz. Farklı 'Beam'ler (Işın) ile platformlar arası kırbaç gibi gidebilen Samus, 'Morph Ball' olarak her zaman olduğu gibi yine gizli noktalara bomba bırakarak farklı geçiş noktaları açıyor. Beni en çok şaşırtan şeylerden biri ise Samus'un 'speed booster' kullanarak koşarken inanılmaz bir ivme kazanması oldu. Görünüşe göre 'hızın' hakim olduğu Team Ninja oyunlarında Other M'de boyunun ölçüsünü alacak.
 
   Fazla konuştum, yeni trailer sizlerin; 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metroid: Other M Platformlar: Wii Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler