Outcast, Kickstarter Projesiyle Diriltiliyor

09.04.2014 16:45 Ömür Gencer

    
     1999'da çıkmış olan ve bir klasik haline gelen Outcast, Kickstarter kampanyası ile  HD olarak tekrar gönülleri fethetmeyi planlıyor.
     
     Outcast HD'nin, klasik oyunun üzerine tamamen yeni görseller, animasyonlar, gelişmiş HUD, yapay zeka ve gamepad destekli kontrol ayarlarıyla geleceği bildiriliyor.
 
     1999'da çıktığında o zaman için devrimsel nitelikte olan oyun, açık dünyada geçen ilk 3 boyutlu aksiyon oyunu olma özelliğini de bulunduruyor.

     Yapımcı ekip Fresh 3D, oyunu çıkarmak için 600.000 dolara ihtiyaçları olduğunu belirtiyor. Şayet bu miktar 750.000$ olursa Mac ve Linux için de geleceğini, 1.000.000$ olursa Oculus Rift desteği sağlayacaklarını, 1.350.000$ olursa yeni nesil konsollara geleceğini, son olarak 1.700.000$ olursa da "kadınlar adası"'da denilen "Kizaar" adında keşfedilebilecek tamamen yeni bir alan ekleyeceklerini söylüyorlar.
 
     Kampanya başlayalı sadece iki gün olmasına rağmen yapımcı an itibariyle 124,334$ toplamış görülüyor. Görünüşe bakılırsa Outcast bu kadar destek almaya devam ederse biz oyuncuların "kadınlar adası"'nı görmesi çok da zor olmayacak.
 
Yapımın bağış kampanyasının yürütüldüğü sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: Outcast Reboot HD

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outcast Reboot HD Platformlar: PC Geliştirici: Fresh 3D Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler