Outcast Reboot HD'nin Kickstarter Kampanyası İptal Ediliyor

07.05.2014 12:42 Alkan Adakaner


    Bir zamanların efsane oyunlarından Outcast'in yeniden yapımı olan Outcast Reboot HD'nin Kickstarter kampanyası sonlandırılıyor. Geliştiriciler kampanyanın bitmesine 12 gün kala bekledikleri miktarın yarısına bile ulaşamadılar. Bu nedenle Kickstarter kampanyası iptal ediliyor.
 
     Oyunun 5.000'den fazla destekçisinin olmasına karşın yeterli bağış miktarından oldukça uzak olması konusunda geliştiriciler kendilerini de suçluyorlar. 600.000 dolar toplama amacı yerine başlangıçta daha düşük bir hedef koyulabileceği, daha fazla platforma duyurulması, daha çekici ve profesyonel videolarla oyuncuların karşısına çıkılması gerektiğini söyleyen yetkililer projenin bir şekilde gerçekleşeceğini söylüyorlar.
 
     Yani Kickstarter kampanyası sonlansa bile oyunu geliştirme fikrinden vazgeçilmemiş. Kim bilir yapımcılar belki de yeni bir kampanya ile karşımıza çıkarlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outcast Reboot HD Platformlar: PC Geliştirici: Fresh 3D Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 23 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler