Outlast Duyurusu Yolda

31.10.2019 19:51 Gazali Çetinkaya

Geliştirici Red Barrels, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, Outlast ile ilgili çok yakında bir duyuru yapılacağının sinyalini verdi.
 
Red Barrels, 2017'nin sonlarında yaptığı açıklamada Outlast evreninde geçen yeni bir oyun geliştirdiklerini belirtmişti ve ayrıca ileride devam oyunu Outlast 3'ü de geliştirme planlarının olduğunu eklemişti.

"Şu anda birçoğunuzun bizden istediği bir şey üzerinde çalışıyoruz... Outlast ya da Outlast II'nin devamı olmayacak ancak Outlast evreninde geçen farklı bir deneyim olacak. Bir noktada Outlast 3'ü de yapacağız ve cevaplar verilecek."
 
Outlast 1 ilk olarak 4 Eylül 2013'te ve onun hikaye indirilebilir içeriği Whistleblower 6 Mayıs 2014'te çıktı. İkinci oyun ise 25 Nisan 2017'de çıktı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outlast 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Red Barrels Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler