Outriders için New Horizon Güncellemesi ve Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu

16.11.2021 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, ücretsiz Outriders güncellemesi “New Horizon”u ve ücretli genişleme “Worldslayer”ı duyurdu. Ücretsiz güncelleme bugün yayınlandı. Ücretli genişleme paketi Worldslayer ise 2022'de çıkış yapacak.
 
Outriders için devasa ve tamamen ücretsiz "New Horizon" güncellemesi 16 Kasım'da yani bugün oyunculara sunuldu. Yeni güncelleme Dört yeni Keşif Gezisini, tamamen yenilenmiş bir Transmog sistemini, yeni silah görünümlerini, dengelenmiş Sınıfları, Becerileri ve Modları kullanıcılara sunuyor. Bunun yanı sıra birçok genel iyileştirmeyi de bünyesinde barındırıyor. 
 
Öte yandan 2022'de yayınlanacak olan genişleme paketi Outriders: Worldslayer, Enoch'un sırlarını keşfetmeye devam edecek. Daha fazla bilgi ileriki süreçte açıklanacak.
 
Outriders şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC (Epic Games Store ve Steam üzerinden) ve Stadia için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/680420/OUTRIDERS/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler