Outriders'ın Yeni Genişletmesi Worldslayer 30 Haziran'da Geliyor

23.04.2022 14:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, Outriders'ın ücretli ve yeni genişletme paketi Worldslayerın 30 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
People Can Fly kreatif direktörü Bartek Kmita bir basın açıklamasında ek paket hakkında şunları söyledi: “Oyuncular Worldslayer deneyimini dibine kadar yaşayacak. Oyuncular, ana hikayeye ek olarak yepyeni bir hikayeyi deneyimleyecek ve bir dizi yeni özelliği keşfedecek. Worldslayer genişletmesi neredeyse yüz yeni efsanevi öğeyi, yeni zorluk seviyesini, tamamen yeni PAX sistemini ve daha fazlasını içerecek. Bunun yanı sıra her şeyden farklı yeni bir oyun sonu sizleri bekliyor." 
 
Outriders şu anda PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/680420/OUTRIDERS/
 
Fragman videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler