Ouya, Ay Sonu Yapımcılara Gönderilecek

04.12.2012 11:44 Talha Aynacı

 
 
   Tamamiyle açık kaynak kodlu Android konsolu Ouya, Kickstarter projesinde 700 $ üzeri bağış yapanlara 28 Aralık tarihi itibariyle dağıtılmaya başlayacak.
 
   Konsolun yapımcılara özel ilk versiyonunu dilerseniz 800 $ karşılığında resmi sitesinden ön sipariş edebilirsiniz. Bu ön siparişler ise Ocak ayında sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.
 
   Dağıtılan konsolların prototip modelleri ve yapımcı kiti görevi gördüğünü bir kez daha hatırlatalım. Ouya oyuncularla olan buluşmasını Mart 2013'de gerçekleştirecek. Resmi siteden oyunculara seslenen Ouya projesi sahipleri, konsolun "herşeye açık olduğu" için Ouya'nın son sürümüne sahip olacak her oyuncunun aslında birer yapımcı kitine sahip olacağını belirtti. Ancak önceden dağıtımına başlanılan bu erken dönem Ouya modellerinin özel olduğunu ve kutusu açıldığında ne demek istediklerini anlayacaklarını dile getirdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ouya Platformlar: Mobil Geliştirici: Ouya Dağıtıcısı: Ouya Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler