Overcooked Epic Games Store'da Ücretsiz

04.06.2020 18:14 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu co-op olarak oynanabilen kaotik yemek pişirme oyunu Overcooked. Oyun 4 Temmuz 2019'da da Epic Games Store'da ücretsiz verilmişti.

Daha önce almamış olanlar oyunu aşağıdaki bağlantıdan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 11 Haziran Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
epicgames.com/store/tr/product/overcooked/home
 
Gelecek hafta ücretsiz verilecek oyun için "Gizemli Oyun" yazıyor. Samurai Shodown NeoGeo Collection Epic Games Store'da çıkış yaptığı ilk haftasında (11 - 18 Haziran tarihleri arasında) kalıcı olarak ücretsiz dağıtılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler