Overwatch 2 Steam'de "Tüm Zamanların En Kötü Oyunu" Oldu!

13.08.2023 19:41 Mehmet Tandoğan

 
Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2, üç gün önce Steam'e giriş yaptı. Steam'e gelişiyle beraber olumsuz kullanıcı incelemelerinin odağında olan oyun şu anda mağazada "tüm zamanların en kötü oyunu" olarak karşımıza çıkıyor. Önceden ilk sırada eFootball 2022 bulunuyordu.
 
Oyunun incelemeleri "son derece olumsuz"
 
 
 
10 Ağustos tarihinde Steam'e gelen Overwatch 2'nin şu anda 95 bini aşkın kullanıcı yorumu bulunuyor. 95 bin kullanıcı incelemesinden sadece yüzde 9'u olumlu olarak karşımıza çıkıyor. Her ne kadar oyun Steam'de olsa da oyunu oynamak için Battle net hesabınıza bağlanmanız gerekiyor. Ek olarak oyunun sahip olduğu Türkçe dil desteği Steam'de yer almıyor. En çok eleştirilen konular üzerinde ise bu durum yer alıyor.
 
Oyuncular oyunun çıkışıyla beraber gelen güncellemelerle oyun deneyiminin kötüye gittiğini belirtiyor ve bu kapsamda oyuna olumsuz eleştiri yapmaya devam ediyor. Blizzard Entertainment, Overwatch 2'nin içerisinde bulunduğu durum itibarıyla nasıl bir hamle yapar orası bilinmez ancak gidişatın pek iyi olmadığı ortada.
 
Peki siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler