Overwatch 2 İçin Artık Yeni PvE İçerikleri Gelmeyecek

23.03.2024 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu Overwatch 2 için yeni bir haber ortaya çıktı. Bloomberg tarafından bildirilene göre oyuna artık PvE içerikleri gelmeyecek. Bu haberle gelecekteki içeriklerin tamamen iptal edildiği bildirildi.
 
Overwatch 2 için işler yolunda görünmüyor
 
 
 
Overwatch 2 oyununa geçtiğimiz 2023 senesinde 3 farklı PvE içeriği dahil edildi. Bunlar mod olarak karşımıza çıktı ve ilk paketin satışlarının düşük olması nedeniyle artık içerik gelmeyeceği belirtildi. Ayrıca şirket genelinde personel sayısının azaltılmasına yönelik bir hamlenin olduğunu da biliyoruz. Personel sayısının azaltılmasıyla PvE departmanının bir hayli etkilendiği iddia ediliyor.
 
Ortaya çıkan raporda normal şartlarda oyun ne kadar tutulursa ve maddi anlamda ne kadar performans gösterirse, buna göre geliştiriciler bonus alıyordu. Ancak geçtiğimiz sene herhangi bir bonusun alınmadığı ortaya çıktı. Bu da oyundaki kötü gidişatın diğer göstergelerinden bir tanesi diyebiliriz.
 
Öte yandan salı günü yayınlanan bir gönderi içerisinde oyuncuların artık yeni karakterlerin kilidini açmak için Premium Savaş biletini satın almalarına veya ücretsiz bir şekilde saatlerce bir karakteri açmak için uğraşmalarına gerek kalınmayacağı aktarıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler